OVO JE MAJKA VRELE ČLANICE HURRICANE: Knez se od nje RAZVEO prije 7 godina, a Ksenija na Ninu nevjerovatno LIČI (FOTO) - Volim Podgoricu

OVO JE MAJKA VRELE ČLANICE HURRICANE: Knez se od nje RAZVEO prije 7 godina, a Ksenija na Ninu nevjerovatno LIČI (FOTO)

Nenad Knežević Knez bio je u braku 17 godina, a sa bivšom ženom Ninom ima dvije ćerke od kojih je jedna članica grupe “Hurricane”.

Ksenija Knežević je kako mnogi kažu atraktivan izgled naslijedila od majke.

“Želim da unaprijed spriječim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promjenjen sistem vrijednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu”, izjavio je Knez prije sedam godina na temu razvoda, za časopis “Story”.

 

2 komentara

  1. Hello! I’ve been following your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to mention keep up the good work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com