Žena zaražena virusom korona rodila zdravu bebu - Volim Podgoricu

Žena zaražena virusom korona rodila zdravu bebu

U poznatoj rimskoj bolnici “Gemelli” rođen je dječak, Noa, prva beba u Italiji koju je rodila majka zaražena sa korona virusom, novorođenče i majka su dobro, a bebi je odmah nakon rođenja urađen test na korona virus, koji je bio negativan, a drugi se će po protokolu, biti obavljen nakon nakon pet dana.

Ovo je važna vijest koja je u subotu sa radošću dočekana u Italiji, jer je majka zaražena Covid-19 i ima ima obostranu upalu pluća, pa je dilema bila da li će roditi zdravo dijete.

U bolnici “Gemelli” napravili su posebano odjeljenje za trudnice koje su zaražene korona virusom i za one koju su zdrave. A sve trudnice preventivno su testirane na Covid-19.

“Čini se da se žene koje se zaraze Covid-19 infekcijom u toku trudnoće ponašaju slično kao one pogođene drugim virusom. Takođe u većini slučajeva trudnice s infekcijom pokazuju blage simptome zaraze”, izjavio je Profesor Antonio Lancone, direktor složene operativne jedinice za akušerstvo i akušersku patologiju Fondacije polikliničkog univerziteta Agostino Gemelli.

U Ginekološko akušerskoj klinici “Narodni front” u Beogradu u petak je trudnica iz Valjeva koja je zaražena novim korona virusom, rodila dječaka koji je dobio ocjenu 10.

Majka i beba su dobro.

3 komentara

  1. Naravno da joj nije nista jer ne zna da cita, pa ne moze da se isparanoise zbog senzacionalnih vijesti.

  2. I actually appreciated studying your website, I discovered it in Yahoo. I recently came acrossa reallyinteresting pdf finder type website, its a pdf lookup engine and I think it is actually incredibly interesting for individuals who like reading through pdfs

  3. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com