Krivične prijave protiv 6 odbornika jer su nosili pomoć po selima - Volim Podgoricu

Krivične prijave protiv 6 odbornika jer su nosili pomoć po selima

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak su nadležnom državnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv šest osoba zbog sumnje da su počinili krivično djelo – nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Krivična prijava je podnijeta protiv Z.P. (59) iz Podgorice, M.M. (28) i K.K. (26) iz Nikšića i protiv Z.K. (50), D.Š. (30) i P.P. (53) sa Žabljaka.

Z.P. (59) M.M. (28), K.K. (26) su prekršili privremenu mjeru zabrane međugradskog saobraćaja dolaskom iz drugog grada u Žabljak.

“Oni su se nakon dolaska u Žabljak sastali u prostorijama Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore i na otvorenom prostoru sa Z.K, D.Š. i P.P. i na taj način svi prekšili mjeru o zabrani prisustva i zadržavanja na otvorenom prostoru više od dva lica. Nakon toga osumnjičeni su vršili dostavu humanitarnih paketa sa prehrambrenim proizvodima i sredstvima lične higijene na kućne adrese pojedinih domaćinstava u Žabljaku i selu Njegovuđa bez saglasnosti Operativnog štaba Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti”, navode iz policije.

Tako su, kako dodaju, ove osobe prekršile privremenu mjeru o zabrani organizacije dostavljanja na kućnu adresu namirnica i ljekova bez saglasnosti Operativnog štaba.

1 komentar

  1. I am so sick of people diss-ing Miley.. . Has anyone thought about how Miley thought of this. People have feelings. People who take the mic. are just sick and have nothing better to do.. . So stop and think before you speak/type or do anything to hurt someone…it might actually upset them without you knowing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com