“VOLIM TE LJUBAVI” Emocije PRŠTE između Lidije Vukićević i ovog Crnogorca (FOTO) - Volim Podgoricu

“VOLIM TE LJUBAVI” Emocije PRŠTE između Lidije Vukićević i ovog Crnogorca (FOTO)

Bivši učesnik “Zadruge”, Crnogorac Vladimir Tomović i glumica Lidija Vukićević novim komentarima ponovo podstiču sumnju da su više od prijatelja.

Glumica Lidija Vukićević (57) i Vladimir Tomović (37) stavili su do znanja da su u odličnim odnosima na Instagramu, i to tako što ona redovno lajkuje objave Crnogorca, ali mu i ostavlja komentare.

“Ljubav “, napisala je Lidija ispod fotografije koju je objavio Vladimir, a on joj je odmah uzvratio sa: “Volim te ljubavi”.

Lidija i Vladimir FOTO: INSTAGRAM/VLADELIJE / INSTAGRAM
Lidija i Vladimir

Naime, Lidija je ponovo prokomentarisala istu fotografiju Vladimiru, ostavljajući mu komentar: “Gospodin”, dok joj je on odmah uzvratio:”Ljubav moja”.

Lidija i Vladimir FOTO: INSTAGRAM/VLADELIJE / INSTAGRAM
Lidija i Vladimir

Njih dvoje se dugo već prate na ovoj društvenoj mreži, a jedno drugom ostavljaju i komentare, koji gotovo nikada ne ostanu bez odgovora druge strane.

Spekulisalo se da je glumica “bacila oko” na kršnog Crnogorca, međutim ona je nedavno istakla da Tomovića voli sa svim njegovim vrlinama i manama samo kao prijatelja, i dodala:

– Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još prije nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upoznali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvijek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja – rekla  je Lidija Vukićević.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com