Vozio u ponoć pijan, dobio 15 dana zatvora - Volim Podgoricu

Vozio u ponoć pijan, dobio 15 dana zatvora

Sudija Suda za prekršaje u Budvi – odjeljenja u Baru, Alija Musličić, jutros je izrekao B.S (39) iz Nikšića kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,23 g/kg.

“Istovremeno mu je određena zaštitna mjera – zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, kao i tri kaznena boda”, kazao je za “Vijesti” zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Nikšićanin je sinoć uhapšen u 23.55 časova, a on će biti i krivično procesuiran jer je prekršio naredbu o ograničenju kretanja.

1 komentar

  1. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com