Home / PG INFO / Aktuelno / Maloljetni Podgoričani KAMENOVALI vozilo Pobjede
Foto Pobjeda

Maloljetni Podgoričani KAMENOVALI vozilo Pobjede

Nekoliko maloljetnika kamenovalo je sinoć, blizu Vezirovog mosta u Podgorici, oko 22.20 sati vozilo ekipe Pobjede u kojem su bili urednica regiona Dragica Šaković i službenik Vladimir Vujošević.

Incident se dogodio dvadesetak metara ispred semafora, kada su se kolege iz Pobjede vraćale sa posla. Oni nijesu povrijeđeni, niti je na autu pričinjena materijalna šteta.

Iz auta je izašao vozač i primijetio je na uzvišenju nekoliko djece koja su pobjegla kada, su ga vidjela da telefonom poziva policiju.

Ekipa Pobjede je o incidentu obavijestila policiju koja je obavila uviđaj i uzela izjavu od Vujoševića.

Vujošević je policajcima saopštio da je odmah primijetio da nema materijalne štete na vozilu, te i da je slučaj prijavio kako bi spriječio i pomogao da se slične situacije ne dese nekom drugom, a dodatna otežavajuća okolnost jeste što se incident desio kada je na snazi zabrana kretanja koju je izreklo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Iz policije su nam saopštili da ima ovakvih slučajeva da djeca kamenuju vozila, čak i autobuse, ali do sada u širem centru grada nijesu imali takav slučaj.

Pobjeda

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com