Home / NOVOSTI / Društvo / UHAPŠEN PLJEVLJAK: Prijetio medicinskoj tehničarki, jer njegovoj majci nije mogla da snimi koljeno

UHAPŠEN PLJEVLJAK: Prijetio medicinskoj tehničarki, jer njegovoj majci nije mogla da snimi koljeno

Državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je krivičnu prijavu protiv D.K. zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti i odredilo mu zadržavanje u trajanju do 72 sata.

On se tereti da je 30. marta uputio prijetnje medicinskoj tehničarki M.M. (65) na njenom radnom mjestu u Opštoj bolnici u Pljevljima.

Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio na radiološkom odjeljenju nakon što je M.M. saopštila K.D. da njegovoj majci ne može biti snimljeno koljeno, jer se prema odluci Ministarstva zdravlja i uprave bolnice snimanja obavljaju samo za hitne slučajeve.

“Dežurni tužliac Osnovnog tužilaštva u Pljevljima obavještena je da je 30. marta 2020. u Opštoj bolnici Pljevlja lice D.K. uputilo prijetnje medicinskoj radnici M.M. Osnovno tužilaštvo u Pljevljima je i u ovoj kao i svim drugim situacijama postupilo efikasno pa je od strane tužioca naloženo da se lice D.K. odmah liši slobode i protiv istog u hitnom postupku podnese krivična prijava zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu M.N. Istog dana lice je uz krivičnu prijavu sprovedeno tužiocu na saslušanje i nakon saslušanje u svojstvu osumnjičenog, postupajuća tužiteljka mu je odredila zadržavanje u trajanju od 72 sata”, navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

 

Dnevne novine

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com