Poruka u boci stigla iz Tivta u Hrvatsku - Volim Podgoricu

Poruka u boci stigla iz Tivta u Hrvatsku

Profesoricu maternjeg jezika u OŠ “Drago Milović“ iz Tivta Katicu Čavor juče je obradovala nevjerovatna vijest – jedna od poruka prijateljstva koje su u bocama prije više od godinu i po dana u more pred Bokom Kotorskom spustili njeni učenici, stigla je do jedne porodice u Hrvatskoj koja se odmah javila pošiljaocima.

Sa ostrvca Krknata koje se nalazi uz istočnu obalu Dugog otoka u zadarskom akvatorijumu u Hrvatskoj, u Tivat se juče javila porodica Jergović koja je pronašla jednu od boca sa porukama profesorice Čavor i njenih učenika,pišu Vijesti.

“Ovdje smo pronašli vašu predivnu poruku u boci koja je zalutala na žalo ispod naših narandži i limuna. Slažemo se sa vama. Zato mi bocu sada sa našim porukama za širenje prijateljstva, šaljemo dalje. Siromašni su ljudi koji nemaju prijatelje. Srdačan pozdrav!“, stoji u poruci koju su članovi familije Jergović juče uputili tivatskoj profesorici.

Ovo je već treća boca sa porukom iz skupine onih koje su profesorica Čavor i članovu Literarne sekcije tivatske OŠ “Drago Milović“ početkom okrobra 2018. spustili u more sa broda “Vodena kočija“ profesoričinog supruga, kapetana Rajka Čavora, u vodama blizu Mamule, na ulazu u Boku.

1 komentar

  1. There are very a lot of details prefer that to consider. This is a wonderful denote start up. I supply the thoughts above as general inspiration but clearly there are actually questions just like the one you raise up in which the most essential factor will probably be doing work in honest excellent faith. I don?t determine if best practices have emerged about such thinggs as that, but Almost certainly that your chosen job is clearly referred to as a good game. Both children glance at the impact of merely a moment’s pleasure, through out their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com