PODGORICA: Krivične prijave protiv troje maloljetnika - Volim Podgoricu

PODGORICA: Krivične prijave protiv troje maloljetnika

Policija u Podgorici podnijela je krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika, zbog sumnje da su počinili pet krivičnih djela – teška krađa u pokušaju i dva krivična djela – nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Još jedna osoba je procesuirana zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Sumnja se da su B.L (17) i E.H. (15) počinili pet krivičnih djela teška krađa u pokušaju na štetu pravnih lica u Podgorici. Ova dva lica su zatečena u naselju Vrela Ribnička poslije 13,00 časova čime su prekršili privremenu mjeru zabrana kretanja vikendom u vremenskom periodu od 13.00 do 05.00 časova narednog dana”, saopšteno je iz policije.

Takođe, u naselju Konik je poslije 13 časova zatečen S.B. (17) koji je prekršio istu privremenu mjeru i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo – nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com