Kompanija Meridian u Beranama nastavila veliku akciju pomoći sugrađanima najugroženijim globalnom pandemijom - Volim Podgoricu

Kompanija Meridian u Beranama nastavila veliku akciju pomoći sugrađanima najugroženijim globalnom pandemijom

Kompanija Meridian, lider na tržištu igara na sreću Crne Gore, 6. aprila započela je akciju podjele paketa pomoći sugrađanima kojima je u uslovima globalne pandemije virusa korone najpotrebnija.

Velika akcija krenula je iz Budve i Nikšića, doniranjem paketa pomoći opštinskim orgranizacijama Crvenog krsta, kako bi uz njihovo vođstvo i koordinaciju doprli do najugroženijih.

Naglašavajući koliko je važan svaki građanin Crne Gore, zaposleni u kompaniji Meridianbet juče su posjetili sjever Crne Gore, tačnije u Berane, gdje su donirali pakete hrane, kao i osnovnih sredstava za higijenu.  

“Ono što je ohrabrujuće jeste da smo se uvjerili da građani Crne Gore vode računa o socijalnoj distanci. Čuvajte druge, čuvajući sebe!”, navode iz Meridiana. 

U poslednje dvije nedjelje, kompanija Meridian donirala je robu i materijalna sredstva potrebna za pomoć bolnicama i nabavku medicinske opreme u borbi protiv opakog, nevidljivog neprijatelja.

“Posebno se zahvaljujemo ljekarima, medicinskom osoblju, policajcima i vojnicima, koji se poslednjih mjesec dana herojski bore za bezbjednost i dobrobit svih građana Crne Gore.

Ponosni smo što smo uz svoj narod u najtežijim trenucima”,kažu iz ove kompanije, 

226 komentara

  1. E ovo treba da sluzi za primjer svima ne da ih kopirate samo kad je ponuda u pitanju daj se sad pokazite

  2. E ovo treba da sluzi za primjer svima ne da ih kopirate samo kad je ponuda u pitanju daj se sad pokazite

  3. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is magnificent blog. An excellent read. I will certainly be back. empire blue cross blueshields

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com