Kazna od 500 eura za Carinvest i Milana Carevića - Volim Podgoricu

Kazna od 500 eura za Carinvest i Milana Carevića

Komunalna policija i inspekcija izrekla je jutros kaznu od 500 eura za kompaniju „Carinvest“ i izvršnog direktora Milan Carevića, jer nijesu imali odobrenje od nadležnog opštinske službe da teretna vozila te građevinske kompanije urupiraju šetalište Slovensku obalu.

Naime, komunalni inspektori zatekli su jutros oko 9.20 časova teretno vozilo „Carinvest“ koje je bilo postavljeno, kako bi se kranom privremeni objekat sa obližnjeg gradilišta premjestio.

Inspektor je odmah sačinio zapisnik, nakon što je slučaj prijavljen, pozivajući se na opštinske odredbe da svaka uzrupacija javne površine – ulice, šetališta … mora biti prijavljena i za to dobijeno odobrenje.

„Učinjen je prekršaj iz člana 17 Odluke o komunalnom redu Skupštine opštine Budva“, navodi se u rješenju Komunalne inspekcije i policije.

Carević je u izjavi inspketorima kazao da kompanija nije provjerila da li je investitor, koji ih je angažovao obezbijedio potrebno odobrenje, jer to uvijek ranije činio.

Carinvest je kompanija koju je osnovao gradonačelnik Budve Marko Bato Carević, a od kada je preuzeo funkciju početkom januara 2019. svome starijem sinu Milanu je prepustio mjesto izvršnog direktora.

Inače, interesatno je da se inspekcijska kontrola događa u vrijeme oštrih sukoba na relaciji Demokratska Crna Gora – Demokratski front.

Na čelu Komunalne polciije in inspekcije nalazi se Aleksandar Mijatović, kadar Demokrata, a poznato je da je Carevića prije nekoliko mjesci tražio kompletnu provjeru rada te opštinske službe, zbog sumnji na moguće zakonske propuste.

1 komentar

  1. I actually still cannot quite feel that I could become one of those reading the important guidelines found on your web blog. My family and I are truly thankful for your generosity and for providing me potential to pursue our chosen career path. Many thanks for the important information I obtained from your web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com