“PRIMIRI SE PEROVIĆU, DA SE NE PONOVI OLUJA IZ HRVATSKE” Vujisić prijetio rektoru cetinjske Bogoslovije na drštvenim mrežama - Volim Podgoricu

“PRIMIRI SE PEROVIĆU, DA SE NE PONOVI OLUJA IZ HRVATSKE” Vujisić prijetio rektoru cetinjske Bogoslovije na drštvenim mrežama

Korisnik društvene mreže Fejsbuk, Slavko Vujisić, uputio je, prije dva dana, na svom FB profilu, prijetnje rektoru Cetinjske Bogoslovije, riječima “Primiri se Peroviću, da se ne ponovi Oluja iz Hrvatske”.

Status su skrinšotovali i podijelili brojni korisnici društvenih mreža, a  izazvao je veliki broj reakcija, i osudu najvećeg broja korisnika.

Podsjetimo, Perović je prije par dana najavio da će od vlasti i ljekara tražiti dozvolu da pravoslavni vjernici prisustvuju vaskršnjim liturgijama u crnogorskim hramovima, uz poštovanje mjera.

Ljekari su ovo odbili rekavši da je to “velika opasnost” zbog mogućnosti širenja infekcije, a direktor Uprave policije, Veselin Veljović, je najavio da će svi koji prekrše mjeru okupljanja u vjerskim objektima, bez izuzetka, krivično odgovarati.

MUGOŠA: Sveštenstvo Mitropolije da pozove vjernike da ostanu u kućama za Vaskrs

VELJOVIĆ: Vjerski obredi u vjerskim objektima isključivo bez vjernika

VASKRŠNJE SLUŽBE PREKO TV EKRANA: Kako će pravoslavne crkve slaviti Vakrs?

“Gdje je sad policija da privede zbog širenja straha i panike?”

“Neko podijeli da Milo ima koronu, pa u bajbok, a neko može da prijeti Olujom, pa ništa”

“Nema veze, molimo se za njih da se otrijezne… pa šta, i vaš brat sigurno želi da vas ubije i proćera”…samo su neki od komentara korisnika.

Iz policije i Tužilaštva se nisu oglašavali ovim povodom.

 

3 komentara

  1. Vijisicu govno jebeno,vuci su okle si dosao fukaro,ti nekom prijetis olujom,semecti se utrlo

  2. E crni Vuisicu,smrdi ti iz usta kao mrtvom krapu u avgust mjesec.Koga ceš ti da progoniš kukala ti majka što se prevrce u grom kakvo je govno rodila.niko ne može sa sigurnošcu reci ko je grđi ti ili taj na sliku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com