UHAPŠENA SEVERINA: Evo šta je rekla nakon oslobađanja - Volim Podgoricu

UHAPŠENA SEVERINA: Evo šta je rekla nakon oslobađanja

Pop pjevačica Severina Kojić, uhapšena je večeras u Beogradu. Policija ju je zaustavila pjevačicu u BMW-u zagrebačkih tablica oko 21 sat.

Nakon provjere, utvrđeno je da pop zvijezda nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu.

Pjevačica je došla u Beograd kako bi vidjela sina, ali joj bivši partner, biznismen Milan Popović, to nije dozvoljavao. U međuvremenu su zatvorene granice, pa se pjevačica nije mogla vratiti u Zagreb gdje inače živi.

“Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biću procesuirana u tzv. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko budem ponovila ovaj prekršaj čeka me kazna zatvora. Do toga neće doći zasigurno”, rekla je pjevačica.

Isplivali su i detalji i to vezani za njenog supruga Igora Kojića.

Pjevačica je navodno mijenjala iskaze, prvo, prema riječima izvora, rekla da je krenula do apoteke, a zatim je promijenila priču i rekla da je izašla da preparkira auto.

Tu ipak nije kraj. Severina se navodno posvađala sa mužem Igorem Kojićom, za šta se sumnja da je glavni razlog pjevačicinog prekršaja.

2 komentara

  1. I’m happy! It’s pleasant to see someone really educated about what they do. Hold up the excellent perform and I’ll return for additional! Many thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com