Budvanin NIJE ZNAO DA JE BOLESTAN, pravio žurku, išao po kafićima, posle mjesec dana preminuo - Volim Podgoricu

Budvanin NIJE ZNAO DA JE BOLESTAN, pravio žurku, išao po kafićima, posle mjesec dana preminuo

Kontroverzni biznismen Nebojša Šajkić zvani Budvanin(49) nije znao da je bolestan, živio je godinama u Budvi a u poslednje vrijeme često je boravio u Crnoj Gori i Italiji

Nebojša Šajkić (49), prvi zaraženi koronavirusom u Ćupriji, koja je i jedno od najvećih žarišta u Srbiji, preminuo je prije nekoliko dana u KBC “Dragiša Mišović” od ovog opakog virusa, nakon mjesec dana borbe za život.

Riječ je, kako piše Kurir, o kontroverznom biznismenu, poznatom pod nadimkom Budvanin, koji je prvi donio virus u Ćupriju, a koji je ujedno i prvi zaraženi u ovoj opštini, gdje je dosad zabilježeno 215 pozitivnih slučajeva oboljeleih od kovida-19.

Zaraženi su i Šajkićeva supruga i djeca iz drugog braka. Oni su u kućnoj izolaciji i dobrog zdravstvenog stanja.

– Šajkić je godinama živio i radio na Crnogorskom primorju, poslovao je i u Budvi, a poslednjih nekoliko mjeseci je intenzivno boravio u Ćupriji. Išao je poslovno i u Italiju i Crnu Goru prije nego što se zarazio. Nije ni znao da je bolestan, nije imao simptome i kako se priča, okupio je ljude i napravio kućnu proslavu, na kojoj su bili i drugi poznati preduzetnici iz Ćuprije. Išao je i po kafićima. Tek kasnije je utvrđeno da je obolio od korone – navodi izvor Kurira.

Šajkić je prvi donio virus u Ćupriju i bio je i prvi zabilježen slučaj zaraze. Nažalost, preminuo je – rekao je Erić.

Raširio koronu

Poslije zabave kod Šajkića zarazili su se mnogi, priča agovornik lista:

– Među njima je i Nenad Đorović, poznatiji kao Neša Beladona, čovek koji je mnoge vozače spasao sigurne smrti u velikom lančanom sudaru na auto-putu kod Jagodine 2018. godine, a koji je nedavno preminuo od ovog virusa.

 

VP/Kurir/M. Branković

2 komentara

  1. Gospodo novinari prvo proverite informacije pre nego što ih objavite. Nit je Šajke bio kontroverzni biznusmen nit mu je nadimak bio budvanin, uvek i zanavek je bio i ostao Šajke!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com