Zaposleni u Meridianu kao volonteri: Posle Budve, Nikšića i Berana, pomoć stigla u Herceg Novi - Volim Podgoricu

Zaposleni u Meridianu kao volonteri: Posle Budve, Nikšića i Berana, pomoć stigla u Herceg Novi

Kompanija Meridian i njeni zaposleni kao volonteri nastavili su akciju doniranja pomoći Crvenom Krstu. Nakon podjele paketa najugroženijim građanima Budve, Nikšića i Berana, na red je došao i Herceg Novi. 

Kao jedna od najvećih regionalnih i eminentnih evropskih kompanija za proizvodnju i priređivanje igara na sreću, Meridianbet je još jednom podsjetio na važnost društvene odgovornosti onda kada je lokalnoj zajednici najteže te je odlučila da sa desetinama svojih zaposlenih kao volonterima, krene u akciju dodjele paketa pomoći Crvenom krstu svim opštinama Crne Gore. U paketima se nalaze hrana i osnovna sredstva za higijenu, a namijenjeni su najugorženijim porodicama. 

Akcija koja je 6. aprila akcija krenula iz Budve, do sada je sprovedena u Nikšiću i Beranama. Kako su najavili, u planu je da se obiđu sve opštine i gradovi u Crnoj Gori. 

Pored ove akcije, Meridian je, s početkom globalne zdravstvene krize, donirao materijana sredstva i pomogao u nabavci opreme za pomoć zdravstvenim institucijama Crne Gore u borbi za sprečavanje širenja pandemije.

Iz kompanije željeli su da još jednom najveću zahvalnost i poštovanje ukažu svim zdravstvenim radnicima, za njihovu požrtvovanu borbu protiv ove opake bolesti. 

Meridian – uvijek uz svoj narod kada je najteže.

 

186 komentara

  1. kakvi u kladionici , takvi i u ovoj teskoj situaciji. Vedri , nasmejani i spremni da pomognu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com