Policija procesuirala pet lica zbog zloupotreba opojnih droga - Volim Podgoricu

Policija procesuirala pet lica zbog zloupotreba opojnih droga

Policija je u Nikšiću, vršeći kontrolu vozila kojim je upravljao M.E. (27), pronašla šest pvc pakovanja sa sadržajem zelene materije za koju se sumnja da je opojna droga “marihuana”, ukupne bruto mase oko 60 grama.

Upoznat je tužilac po čijem nalogu je protiv M.E. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Takođe, policija je u ovom gradu izvršila kontrolu lica V.P. (21) i kod njega pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge “marihuane”, te i jednu ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem ove droge, tzv. “džoint”. Osim toga, tokom mjeseca aprila kontrolom lica A.N. (21), S.B. (36) i lica P.B. (24) nikšićka policija pronašla je po jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge “marihuana” koja su oduzeta”, saopšteno je iz Uprave policije.

!Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih nema elemenata krivčnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, te da se protiv V.P., A.N., S.B. i P.B. podnesu prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotreba opojnih droga!, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com