“VIĐI NA ŠTA OVAJ LIČI”: Podgoričanin je onda doveo i druga, obojica su imali noževe - Volim Podgoricu

“VIĐI NA ŠTA OVAJ LIČI”: Podgoričanin je onda doveo i druga, obojica su imali noževe

Apelacioni sud odbio je kao neosnovanu žalbu branioca okrivljenog za pokušaj ubistva N.V na rješenje Višeg suda u Podgorici kojim je produžen pritvor ovom okrivljenom.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bjekstva i mogućnosti ponavljanja krivičnog djela.

Sumnja se da je N.V. 20. januara oko 13.30 časova u Podgorici pokušao da ubije M.A., kada ga je nakon svađe nožem izbo dva puta i to u predjelu grudi i stomaka nanoseći mu tešku tjelesnu povredu.

Svjedok M.A. kazao je da se 20.januar 2020.godine, negdje oko 13.30 časova, zajedno sa drugom I.D., vraćao iz teretane i da su stali u blizini njegovog stana, kada je pored njih prošao jedan momak, sitnije građe, i tada mu je drug rekao “vidi na šta ovaj liči”.

“Taj momak je pomislio da mu je on nešto rekao, pa ga je pitao šta je bilo, na šta mu je on rekao da ide odavde i da više ovuda ne prolazi, a inače zna da ovaj momak napada starije žene i pljačka ih. Nakon desetak minuta, taj se momak vratio sa jednim drugom, koji je bio viši od njega, obojica su imali noževe u rukama i krenuli su prema njemu. Oštećeni je krenuo prema višem momku i nije se ni primakao, kada mu je ovaj niži momak, koji je u rukama imao nekakav dugački nož, kao mač, zadao nekoliko udaraca u predjelu grudnog koša i stomaka, počelo je da mu se vrti u glavi, izgubio je dosta krvi i tada je potrčao do prodavnice”, navodi se u rješenju suda.

 

Izvor Dneven novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com