NEUNIŠTIVA ANĐELINA! Ima 101 godinu, preživjela je španski grip, kancer i KORONU (FOTO) - Volim Podgoricu

NEUNIŠTIVA ANĐELINA! Ima 101 godinu, preživjela je španski grip, kancer i KORONU (FOTO)

Dirljivom porukom oglasilo se osoblje doma za zbrinjavanje starih uz molbu da se ova fotografija što više proširi kako bi dobra vijest pročula što dalje.

“Želimo da objelodanimo da je Anđelina, naša stanarka koja ima 101 godinu pobijedila koronavirus i da se odlično osjeća! Hajde da ovu fotografiju učinimo viralnom, molim vas podijelite ovu divnu vijest”, napisalo je osoblje na Fejsbuk stranici “North Westchester Restorative Therapy & Nursing Center”.

Ova priča još je ljepša ako se zna da je Anđelina Njujorčanka rođena tokom španske groznice početkom prošlog vijeka, te je koronavirus druga velika pandemija koju je preživjela.

Anđelina Fridman živi u staračkom domu, a hospitalizovana je krajem marta, kada je potvrđeno da je kovid pozitivna. Mjesec dana kasnije, poslije nekoliko nedjelja pod temperaturom i u izolaciji, 20. aprila stigla je potvrda da je negativna na virus.

Osim što je pobijedila koronu, ona je tokom života pobijedila i kancer.

Погледај слику на Твитеру
“Moja marka je preživjela, ona ima super DNK!” rekla je ćerka Džoana Merola.

Njena prva želja posle pobjede nad smrtonosnim virusom jeste – heklanje.

Ćerka, nažalost, nije mogla da se čuje sa majkom jer je skoro gluva, ali joj je uputila dirljivu poruku: “Ako moja majka čuje ovo, želim da joj poručim: “Samo naprijed mama, nadživjećeš nas sve”.

Životna priča ove žene, poput filmskog scenarija počela je davne 1918. godine i to na brodu kojim su migranti iz Italije odlazili u Ameriku, gdje je i rođena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com