Poklon vaučeri od MERIDIANA svim bebama rođenim u Bijelom Polju 19. aprila! - Volim Podgoricu

Poklon vaučeri od MERIDIANA svim bebama rođenim u Bijelom Polju 19. aprila!

Sada, više nego ikada, potrebno je pokazati društvenu odgovornost i solidarnost. Kompanija Meridian nam je pokazuje svakodnevno od početka teške situacije koja je pogodila cio svijet pa i  našu zemlju.

U nizu svojih donacija koje su sproveli  širom Crne Gore, Meridian je pružio podršku majkama i njihovim bebema rođenim 19.04.2020 u svim porodilištima, a između ostalih i u Bijelom Polju gdje je toga dana svijet ugledalo  petoro  novorođenčadi.

Iz kompanije  Meridian  poručiju  da na mlađima svijet  ostaje  i zato su odlučili da im ovim gestom pokažu da su dobrodošli kao i njihovim majkama zahvalnost i poštovanje:

“Hvala Vam drage mame, heroine našeg doba što ste u teškom  vremenu, uprkos ružnim slikama oko sebe, uspjele da izdržite i podarite  svijetu  najveće  bogatsvo – nove živote.

Ovo nam daje snagu da  nastavimo sa svojom akcijom sve dok se ne izborimo sa nevidljivim neprijateljem”, kažu iz Meridiana. 

74 komentara

  1. Ne volim nesto ovaj Meridijan a sad su me odusevili. Vracam se da igram kod njih

  2. Tokom ove nezahvalne situacije meridijan je mislio na sve, kako na igrace tako i naljude kojima je potrebna pomoc, svaka cast ?

  3. Oni su tokom ove situacije pokazali kakva su firmaa, treba da budu primjer drugima!!!

  4. Koliko sam stvari procitala o vama ovih dana to je haos. Sve pomoc do pomoci, bravo!

  5. Jedino se Meridian pokazao u ovoj situaciji ovoliko, pored nagrada sto konstantno imaju za svoje igrace, pomogli su dosta ljudi

  6. A zašto bas za te bebe ,šta je sa onima sto su rođene prije i poslije 19.aprila .??

  7. E to kakve sam sreće sa njima ,taman da sam dobio dijete ,to bi bilo 18-og ili 20-og aprila ?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com