“DROGA NA CRNOGORSKOM DRŽAVNOM BRODU: Ko bi pomislio nešto loše…” - Volim Podgoricu

“DROGA NA CRNOGORSKOM DRŽAVNOM BRODU: Ko bi pomislio nešto loše…”

Predsjednica žena Evropske narodne partije, Doris Pak, napisala je na svom Tviter nalogu, da je država Crna Gora vlasnik broda “Budva” na kome je zaplijenjeno 500 kilograma kokaina u njemačkoj luci Hamburg.

“Šaljivdžija bi mogao pomisliti nešto loše…”, prokomentarisala je političarka.

Korisnik Tvitera, vjerovatno crnogorski državljanin odgovorio je na njemačkom:”Zvuči kao rasizam, madam. U svakom slučaju, godinama pokušavate ocrniti Crnu Goru”, dok je drugi, takođe a ovih prostora, prokomentarisao: Tipične balkanske zemlje. Znam o čemu govorim, i sam dolazim odatle.

Zbog međunarodnog šverca droge vrijedne oko 20 miliona eura, uhapšen je Baranin Mladen Radulović (45).

Direktor “Barske plovidbe” u čijem je vlasništvu brod “Budva”, Tihomir Mirković, kazao je da je “zatečen” ovim događajem.

“Kapetan me obavijestio da je tokom pregleda broda pronađeno oko 500 kg droge, te da je tim povodom uhapšen jedan pomorac. Zatečen sam ovim što se desilo, vjerovao sam da se ovakve stvari ne mogu desiti na našim brodovima, opet, to su brodovi sa crnogorskom zastavom, naša posada je tamo, ali na žalost i ovakve stvari se dešavaju. Ono što bih želio da istaknem jeste da se nadam da se ovo neće odraziti na uposlenje broda, odnosno da će brod nesmetano nastaviti sa ukrcajem tereta i zaploviti dalje ka sljedećoj luci”, kazao je Mirković

2 komentara

  1. Hi. Cool article. There’s a problem with the site in chrome, and you might want to check this… The browser is the marketplace chief and a big component of other folks will miss your excellent writing due to this problem. I like your Post and I am recommend it for a Site Award.

  2. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com