SORAJA TVRDI DA NIJE UHAPŠENA NA ŽABLJAKU: Ona i drugarica kažnjene sa po 500 eura - Volim Podgoricu

SORAJA TVRDI DA NIJE UHAPŠENA NA ŽABLJAKU: Ona i drugarica kažnjene sa po 500 eura

Baranka Soraja Vučelić – Masoni (34) i njena drugarica iz Podgorice M. M. (33) kažnjene su sa po 500 eura jer su, kako je aopšteno iz policije, kršile privremene mjere za sprečavanje širenja koronavirusa.

Njih dvije su, kako se navodi, otkrivene u jednoj vikendici na Žabljaku. Prekršile su mjeru zabrane boravka više osoba koje nisu porodica u kućnom prostoru, ali i međugrdskog kretanja, jer nijedna nije sa Žabljaka.

“Osobe nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima“, rečeno je iz Uprave policije.

Starleta, međutim, tvrdi da je, zapravo, glavni problem bila njena prijateljica.

“Nisam uhapšena, kao što se piše, već sam zajedno sa prijateljicom privedena na razgovor. Naime, nas dvije smo se vozile njenim automobilom za koji nije imala papire kod sebe, a zaboravila je i vozačku dozvolu. Najveći problem je bio taj što je automobil registrovan na italijanske tablice, ali sve je riješeno. Nema potrebe da se pravi pretjerana medijska pompa,”spričala je  Soraja za tabloide iz Srbije.

Iz Uprave policije saopšteno je da se njih dvije sumnjiče da su prekršili dvije privremene mjere koje je Ministarstvo zdravlja donijelo zbog sprečavanja širenja koronavirusa – zabranu međugradskog saobraćaja i zabranu okupljanja u objektima.

Iz policije nisu precizirali da li će zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima odgovarati i vlasnik vikendice, ali ni kako su Soraja i njena drugarica doputovale do Žabljaka, a da ih policija nije zaustavila.

Zabranjen joj ulazak u Srbiju
Vučelićeva u Crnoj Gori boravi od kada joj je srpska policija zabranila ulaz u tu državu zbog navodnih veza sa kriminalnim klanovima.

Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji crnogorske i srpske policije, pa joj je tako u ljeto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbjednosti Srbije i njenih građana. Uprkos tome što su imena u ovom spisku tajna, on je proširen i sada se na njemu nalaze i druge starlete koje smo imali prilike na vidimo u rijaliti programima.

Zbog čega je tačno zabranjen ulazak nije precizirano, ali se sumnja da je riječ o sumnjivim vezama koje starlete imaju sa kriminalnim miljeom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com