OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA VUČIĆEVOG SINA U DRUŠTVU KAVČANA “Zločinačka namjera, ugrožavaju mu život lažima” (FOTO) - Volim Podgoricu

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA VUČIĆEVOG SINA U DRUŠTVU KAVČANA “Zločinačka namjera, ugrožavaju mu život lažima” (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, izjavio je danas da Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije, “nema nikakve veze s bilo kakvim kriminalom”.

Srpski portal KRIK objavio je fotografiju na kojoj je sin predsjednika Srbije u društvu Aleksandra Vidojevića, navodnog pripadnika “kavačkog” kriminalnog klana.

Stefanović je ocijenio da je u pitanju “zločinačka namjera čija je suština da kriminalizuju Danila Vučića i ugroze mu život”.

Pomenuti istraživački tekst radili su novinari KRIK-a, crnogorske Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i međunarodne novinarske organizacije Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).

“Ne samo što taj pokušaj kriminalizovanja ne potkrepljuju bilo kakvim dokazom, niti indicijom, već rade još opasniju stvar tvrdeći da Danilo poznaje nekog iz jednog klana, pa ga onda ovi iz drugog klana vide kao legitimnu metu. Time ugrožavaju njegov život i sigurnost”, naveo je ministar za TV Pink.

Ocijenio je da “takav obračun sa nečijom djecom nikada nije viđen”.

Predsednikov sin Danilo Vučić (lijevo) sa Aleksandrom Vidojevićem (u sredini) iz „Janjičara“ Foto Krik

“Đilasovu djecu niko nije pominjao imenom, a Danila proganjaju po imenu i prezimenu i to čine vrlo sinhronizovano”, kazao je Stefanović.
Dodao je da je u vrijeme Dragana Đilasa cvjetao kriminal, a da je vlada Srbije čiji je prvi potpredsjednik bio Aleksandar Vučić, počela obračun s kriminalom i korupcijom.

“Zahvaljujući tome, danas imamo slobodne ulice s kojih smo uklonili kriminal. Gdje danas imate nekog kriminalca koga policija ne smije da dohvati, kako se taj zove?”, pitao je Stefanović i naveo da je stepen kriminaliteta u Srbiji opao za 67 odsto.

Aleksandar Vučić danas nije htio da komentariše objavljivanje fotografije svog sina u društvu, navodnog, kavačana, več će to, kako je rekao, uraditi kada prođe opasnost od epidemije.

1 komentar

  1. Сликаш се. Израдиш слику. Сакријеш слику. Ко га је терао да се слика ??

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com