PODGORICA: Rekonstruiše se pet sportskih terena - Volim Podgoricu

PODGORICA: Rekonstruiše se pet sportskih terena

U toku je rekonstrukcija pet sportskih poligona na teritoriji Podgorice.

Ove aktivnosti Glavni grad, kako navode,  realizuje u saradnji sa privrednim društvima, s ciljem da se stanje sportskih terena dodatno poboljša, a samim tim i steknu bolji uslovi za rekreaciju i bavljenje sportskim aktivnostima.

U saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, u planu je da se zamijeni asfaltna podloga i da se postavi vještačka podloga za mali fudbal na poligonima u Ulici Ivana Milutinovića u blizini SC ,,Morača i u Ulici Meše Selimovića.

Nova asfaltna podloga, ograda i mobilijar biće postavljeni i na poligonima u Maslinama i MZ Proleter. Ove aktivnosti partnerski će realizovati gradska preduzeća Putevi i Agencija za stanovanje.

Jedna od najznačajnijih aktivnosti je i rekonstrukcija poligona u Moskovskoj ulici, iza zgrade ,,Simpo”.

“Privredno društvo Putevi izvršilo je izradu nove asfaltne podloge, a u saradnji sa Ministarstvom za sport i mlade biće postavljena i bezbijedna tartan podloga. Radnici Agencije za stanovanje saniraće ogradu i popraviti mobilijar, a biće postavljena i multifunkcionalna sprava za trening na otvorenom. I mještani MZ Jedinstvo dobiće novu ogradu i dio novog mobilijara na oba poligona u tom naselju”, navode iz Glavnog grada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com