Milan Raičević NAJBOLJI student društvenih nauka UCG

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za najboljeg studenta Univerziteta Crne Gore iz oblasti društvenih nauka Milana Raičevića i uručio mu prigodan poklon.

Raičević je završio studije na Ekonomskom fakultetu sa prosječnom ocjenom A (9.97), a Plaketa Univerziteta Crne Gore za završene studije sa najboljim uspjehom iz oblasti društvenih nauka biće mu uručena na posebnoj svečanosti. Dobitnik je više studentskih nagrada, među kojima i Studentske nagrade Prijestonice Cetinje za 2019. godinu.

„Prijestonica Cetinje cijeni dobre studente i trudi se da podržava mlade, perspektivne ljude. Vjerujemo da se ulaganje u obrazovanje mladih uvijek isplati, jer je znanje bogatstvo koje je u svim vremenima i situacijama na cijeni“, kazao je Kašćelan.

Raičević se zahvalio gradonačelniku Kašćelanu na pozivu i prijemu, navodeći da je nagrada Univerziteta Crne Gore dokaz da se obrazovanje i trud isplate.

„Mladi su stub ovog društva, a ovaj prijem potvrda je da mislite i da računate na mlade“, poručio je on.

Raičević je u toku studija bio korisnik studentske stipendije Prijestonice Cetinje. U razgovoru sa gradonačelnikom Kašćelanom kazao je i da je ponosan na to što je završio Srednju stručnu školu sa Cetinja.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close