PATRIJARH IRINEJ PISAO MANDIĆU: Istrajte u litijama - Volim Podgoricu

PATRIJARH IRINEJ PISAO MANDIĆU: Istrajte u litijama

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej zahvalio je jednom od lidera Demokratskog fronta Andriji Mandiću na vaskršnjoj čestitci, gdje se, između ostalog, dotakao i litija MCP u Crnoj Gori.

“U ovim teškim danima, suočeni sa širenjem opakog virusa, molimo se Vaskrslom Gospodu za zdravlje i spasenje svih ljudi. Ovaj drugi virus koji odavno potresa Crnu Goru ništa nije manje opasan i poguban od virusa Korona. On prijeti da u potpunosti duhovno razori Svetosavsku i Njegoševu Crnu Goru. Ali, Bogu hvala, desilo se čudo. Svetosavski srpski narod masovno se podigao da brani Pravoslavlje i Svetosavlje”, kazao je Irinej.

Prema njegovim rijeima, u toj opravdanoj borbi i Mandić je zauzeo značajno mjesto.

“Istrajte u svome podvigu. Gospod pravde i istine pomoćiće Vam da odbranite Crnu Goru i njene svetinje. Crkva na čelu sa Visokopreosvećenim Mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem, arhijerejima, sveštenstvom, monaštvom i narodom, uz pomoć Svetog Petra Cetinjskog, Svetog Vasilija Ostroškog i drugih svetitelja, koji su prosijali na tlu Crne Gore, pomoći će Vam da odbranite svetinje u Crnoj Gori od bezakonja. Blagoslov Božji neka Vas prati do konačne pobjede! Vaistinu Hristos Vaskrse”, naveo je Irinej.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com