UHAPŠEN MOJKOVČANIN (25): Silovao maloljetnu sestru, prijavila ga druga sestra - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MOJKOVČANIN (25): Silovao maloljetnu sestru, prijavila ga druga sestra

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju Hasan Lukač odredio je 25-godišnjem Mojkovčaninu iz sela u blizini Mojkovca, zadržavanje u trajanju do 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava od strane CB Bijelo Polje gdje je navedeno da je polovinom juna prošle godine na jednom katunu na planini Bjelasici silovao svoju maloljetnu sestru.

U prijavi je navedeno i da se djevojka, nakon nekoliko dana od događaja, povjerila sestri, nakon čega je pozvana policija.

Osumnjičeni će biti predat sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju koji će odlučiti on pokretanju istrage i određivanju pritvora.

Izvor: Pobjeda

2 komentara

  1. Wow Minecraft is fantastic, although it could be ten years old I’m a minecraft addict now. Best thing is I can run it on my mini notebook so I can play Minecraft wherever I want. I have a question though and – Gulvafslibning | Kurt Gulvmand must be a high quality website so hopefully someone can help me. Will there be an official Minecraft modding platform? Many thanks. luv Minecraft beta

  2. Very fine write-up. I actually really came across a person’s blog site plus needed so that you can point out this I’ve actually loved browsing a person’s site plus content. Anyhow I’ll often be checking a person’s feast plus I actually hope so that you can examine a person’s site again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com