POLUMENTA: Prije bih gladovao, nego tražio pomoć države - Volim Podgoricu

POLUMENTA: Prije bih gladovao, nego tražio pomoć države

Bjelopoljac Šako Polumenta (52) kaže da bi prije gladovao, nego tražio pomoć države, tokom pandemije korona virusa, tokom koje pjevači ne rade.

Iako se ne zna ni kada će početi sa radom i nastupima, Polumenta ističe da bi bilo ponizno za njega da traži bilo kakvu pomoć.

– Ako se to stvarno bude desilo da moje kolege pjevači potražuju pomoć od države, onda nema dalje! Ja to nikada ne bih uradio – kaže Šako.

– Ako nisam za ovoliko godina rada stekao toliko da mogu bar godinu dana da se oslonim na svoj finansijski fond, onda neka gladujem! Bilo bi smiješno i ponizno za mene da tražim pomoć od države – rekao je Polumenta za Star.

Na priču da je Severina Kojić, kako su prenijeli hrvatski mediji, dobila 400 eura pomoći države, pa ih potom vratila navodeći da su u njeno ime njene kolege aplicirale za novac, Polumenta kratko kaže:

– Šta da vam kažem… Uh, jad! Ja bih to samo tako nazvao.

Podsjetimo, Neda Ukraden nedavno je u izjavi za Telegraf rekla da apeluje na državne institucije da pomognu i muzičarima koji zbog pandemije korona virusa i dalje ne rade.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com