HOLIVUDSKA GLUMICA SE POHVALILA SVOJIM PRECIMA: Moj deda je bio jugoslovenski partizan - Volim Podgoricu

HOLIVUDSKA GLUMICA SE POHVALILA SVOJIM PRECIMA: Moj deda je bio jugoslovenski partizan

Holivudska glumica napisala na Instagramu da su roditelji njene majke i oca bili borci u Drugom svetskom ratu

Mila Jovović, glumica, model i muzičarka, podjelila je dirljivu poruku posvećenu hrabrim ljudima iz njene porodice koji su učestvovali u Drugom svjetskom ratu. Ona je objavila sliku svoje bake na Instagramu, a pored nje je objasnila da je u njenoj porodici bilo puno hrabrih vojnika.

– Moja baka Tatjana Popović postala je medicinska sestra na frontu kad je imala samo 16 godina. Do svog 18. rođendana marširala je kroz neizrecive strahote sve do Berlina. Tu su njene medalje i dokumenti. Njen suprug Aleksandar Loginov takođe se borio tokom cijelog Drugog svetskog rata – napisala je Mila, a zatim otkrila da se njen deda borio na strani jugoslovenskih partizana.

– Moj deda po ocu Bogdan Jovović borio se u redovima jugoslovenskih partizana. Moglo bi se reći da dolazim iz dugog niza boraca, vojnika i revolucionara, tako se ponosim svojim naslijeđem i nevjerovatnim ljudima od kojih potičem – pohvalila se glumica, koja je i ranije isticala da su njeni preci iz bivše Jugoslavije i nekadašnjeg Sovjetskog Saveza.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com