NATO objavio oglas za zapošljavanje 12 mladih profesionalaca - Volim Podgoricu

NATO objavio oglas za zapošljavanje 12 mladih profesionalaca

NATO je 29. aprila objavio 12 slobodnih mjesta za zapošljavanje mladih profesionalaca u okviru NATO Programa za mlade profesionalce (Youth Professionals Programme), na period od tri godine, u tri različita NATO tijela. Program nudi uspješnim kandidatima mogućnost sticanja jedinstvenog međunarodnog iskustva koje će uticati na njihov lični i profesionalni razvoj, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.

Opšti uslovi za kandidate su da imaju državljanstvo zemlje članice NATO, više od 21 godinu života, najmanje jednu godinu profesionalnog iskustva koje podrazumijeva puno radno vrijeme i/ili stažiranje, master ili ekvivalentnu diplomu priznate visoko obrazovne institucije i dobro znanje jednog od službenih NATO jezika (engleski/francuski). Specifični uslovi zavise od pozicije.

“Oblasti rada: inovacije i tehnologije; sajber odbrane; operacije, istraživanja i analitika; inženjerija, logistika i snabdijevanje; bezjednosni i obavještajni poslovi; međunarodno politički poslovi; strateško komuniciranje i marketing; menadžment, finansije i ekonomija; pravni poslovi; upravljanje ljudskim resursima i razvoj; upravljanje programima i projektima i informaciono-komunikacione tehnologije”, navodi se u saopšenju.

Mladi profesionalci će primati kompetetivnu platu i ostale benefite, uključujući odlično zdravstveno osiguranje, nadoknadu za putne troškove za dolazak na dužnost i odmore koji traju 30 dana. Takođe, uspješnim kandidatima se pruža mogućnost usavršavanja i obuke tokom trajanja Programa.

Oglasi su otvoreni do 31. maja, a prijavljivanje se vrši online otvaranjem naloga na web stranici: https://nato.taleo.net/careersection/iam/accessmanagement/login.jsf.

Cjelokupan proces selekcije se vrši online i sastoji se iz tri faze: inicijalne i dvije selekcione procjene.

Više o programu možete naći na linku: www.nato.int/YPP i brošuri u prilogu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com