ČETIRI DANA ODMORA OD ČETVRTKA: Jednu od ove 3 opcije morate iskoristiti

Povodom državnog praznika Dana nezavisnosti Crne Gore neradni dani su četvrtak i petak, 21. i 22. maja.

Dakle, imaćemo produženi vikend, i, poslije dva mjeseca potpunu slobodu kretanja i puna četiri slobodna dana da je iskoristimo.

Ugostiteljski objekti su otvoreni, međugradski prevoz uspostavljen, priroda buja, a očekuje nas i puno sunca.

Ako nemate novca, zaboravite na to makar na kratko, fokusirajte se na ono što imate, budite zahvalni za zdravlje, porodicu, prijatelje.

Za ove tri opcije samo to vam je i potrebno.

1. Pravo je vrijeme za prvo kupanje u moru! Možete spakovati neki sendvič i provesti cijeli dan na plaži, igrati karte sa prijateljima, ili picigina sa djecom, možete svojoj dragoj mazati leđa maslinovim uljem i gledatu u pučinu, možda se pojavi i neki delfin i dodatno vas obraduje!

2. Planina je uvijek fenomenalna opcija za odmor. Ako ste “prirodnjak” ovo nema alternativu. U tom slučaju sigurno imate i neku vikendicu ili je imaju prijatelji. Patike i trenerka, možda i biciklo, ruksak, i avantura može da počne. Uživaćete u mirisu trave i šume, nabraćete ljekovtog bilja, a počele su i šumske jagode.

3. Selo je uvijek odmor za dušu, pa ako ste srećni da imate roditelje, baku ili deku, prijatelje ili rođake koji žive na seoskom imanju, pravac tamo!  Naći ćete poneku zrelu trešnju, ispeći hljeb, okrenuti neki roštilj, uz čašu vina ili hladno pivo. Ako već živite na selu, opcija je da obavezno pozovete drage ljude da zajedno uživate.

I, naravno, za sve tri opcije je obavezno – isključite internet, odložite telefone, i učinite najviše za svoje mentalno zdravlje – grlite se, rukujte se, ljubite se! Eto, rekli smo, iako rizikujemo da zbog “pozivanja na otpor”, završimo u stanici policije.

 

 

 

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close