ČETIRI DANA ODMORA OD ČETVRTKA: Jednu od ove 3 opcije morate iskoristiti - Volim Podgoricu

ČETIRI DANA ODMORA OD ČETVRTKA: Jednu od ove 3 opcije morate iskoristiti

Povodom državnog praznika Dana nezavisnosti Crne Gore neradni dani su četvrtak i petak, 21. i 22. maja.

Dakle, imaćemo produženi vikend, i, poslije dva mjeseca potpunu slobodu kretanja i puna četiri slobodna dana da je iskoristimo.

Ugostiteljski objekti su otvoreni, međugradski prevoz uspostavljen, priroda buja, a očekuje nas i puno sunca.

Ako nemate novca, zaboravite na to makar na kratko, fokusirajte se na ono što imate, budite zahvalni za zdravlje, porodicu, prijatelje.

Za ove tri opcije samo to vam je i potrebno.

1. Pravo je vrijeme za prvo kupanje u moru! Možete spakovati neki sendvič i provesti cijeli dan na plaži, igrati karte sa prijateljima, ili picigina sa djecom, možete svojoj dragoj mazati leđa maslinovim uljem i gledatu u pučinu, možda se pojavi i neki delfin i dodatno vas obraduje!

2. Planina je uvijek fenomenalna opcija za odmor. Ako ste “prirodnjak” ovo nema alternativu. U tom slučaju sigurno imate i neku vikendicu ili je imaju prijatelji. Patike i trenerka, možda i biciklo, ruksak, i avantura može da počne. Uživaćete u mirisu trave i šume, nabraćete ljekovtog bilja, a počele su i šumske jagode.

3. Selo je uvijek odmor za dušu, pa ako ste srećni da imate roditelje, baku ili deku, prijatelje ili rođake koji žive na seoskom imanju, pravac tamo!  Naći ćete poneku zrelu trešnju, ispeći hljeb, okrenuti neki roštilj, uz čašu vina ili hladno pivo. Ako već živite na selu, opcija je da obavezno pozovete drage ljude da zajedno uživate.

I, naravno, za sve tri opcije je obavezno – isključite internet, odložite telefone, i učinite najviše za svoje mentalno zdravlje – grlite se, rukujte se, ljubite se! Eto, rekli smo, iako rizikujemo da zbog “pozivanja na otpor”, završimo u stanici policije.

 

 

 

 

2 komentara

  1. Yes it could be argued that the opening ‘flash forward’ is unnecessary and the intriguing way the story is set up – each character is deliberately set aside with on screen name captions – doesn’t really pay off with the type of intricate ‘character study’ it was promising, it’s still admirable that a potentially silly premise is treated with such square-jawed conviction.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com