NAPADI NA ĐOKOVIĆA SVE INOVATIVNIJI: Sada tvrde da je želio da igra za Monako - Volim Podgoricu

NAPADI NA ĐOKOVIĆA SVE INOVATIVNIJI: Sada tvrde da je želio da igra za Monako

Bivši teniser Benžamin Baler, koji je inače rodom iz Monaka, otkrio je da mu je prvi reket svijeta Novak Đoković jednom prilikom rekao da bi rado igrao za Dejvis kup reprezentaciju ove kneževine.

Monako je od 2007. godine prebivalište najboljeg tenisera svijeta, a francuski “L'Ekip” je prenio izjavu Balerea, koji nije ostavio preveliki pečat u igrackoj karijeri.

– Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne ovoj državi i ovdje je dobrodošao. Uvijek je pomogao ovaj grad i učestvovao u raznim humanitarnim akcijama – rekao je Balere.

Međutim, pitanje je kako bi Nole uopšte i mogao da bude dio Dejvis kup tima Monaka, s obzirom na to da ITF ne dozvoljava nakanadnu promjenu reprezentacija. Inače, poslednjih mjesec i po srpski teniser boravi u Marbelji i zajedno sa bratom Markom se sprema za nastavak sezone.

Prem nekima informacijama, on planira da se iz Monaka preseli u ovaj mondenski španski grad.

M. N./ Kurir sport

1 komentar

  1. I believe that may be a fascinating element, it made me assume a bit. Thanks for sparking my considering cap. Sometimes I get such a lot in a rut that I just feel like a record.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com