PODGORICA: Zatvorena ulica usled neodgovornog ponašanja investitora (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zatvorena ulica usled neodgovornog ponašanja investitora (FOTO)

Dok se gradonačelnik Vuković hvali rekonstrukcijom i otvaranjem saobraćajnica u Podgorici, za veliki broj građana ostaje nepoznanica stanje u kojem se nalaze ulice u naselju Blok 9.

“Tako je jedna od ulica u ovom naselju bukvalno zatvorena usled neodgovornog ponašanja investitora koji je postavio ogradu oko kupljenog gradskog građevinskog zemljišta radi gradnje stambene zgrade. Postavljanjem ograde zatvoren je izlaz na Ulicu Đoka Miraševića, te je taj dio Bloka 9 odsječen od ostalog dijela naselja”, navodi se u saopštenju gradskog odbora SNP-a.

“Radi se o ulici koja prolazi pored restorana „New York“. Ulica je na ovaj način zatvorena već nekoliko dana. Čudi da komunalna policija ne nalazi sa shodno da reaguje, a u njenoj nadležnosti je vođenje računa o komunalnom redu u gradu. Time je stvorena svojevrsna prepreka za normalno funkcionisanje koja dovodi do velikih gužvi u ovom, inače gusto naseljenom, dijelu grada”, dodaju iz ove partije.

“SNP Glavnog grada Podgorica poziva upravu Glavnog grada da odgovori na pitanje zarad čijih interesa je dozvoljeno da se jedan dio grada bukvalno odsiječe i šta će se preduzeti da se on ponovo stavi u funkciju, što će biti u interesu svima. Umjesto praznih obećanja, vrijeme je za istinski rad i pokazivanje posvećenosti prema svim djelovima grada i svim stanovnicima naše Podgorice”, zaključeno je u saopštenju SNP-a.

1 komentar

  1. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com