Senat Univerziteta Crne Gore će dati mišljenje o Programu razvoja jedinog kandidata za rektora prof. dr Danila Nikolića - Volim Podgoricu

Senat Univerziteta Crne Gore će dati mišljenje o Programu razvoja jedinog kandidata za rektora prof. dr Danila Nikolića

Izborna komisija za sprovođenje izbora rektora Univerziteta Crne Gore, za mandatni period 2020-2023. godina, na danas održanoj sjednici utvrdila je da se prijavio samo jedan kandidat, i to prof. dr Danilo Nikolić, redovni profesor i rektor Univerziteta Crne Gore u tekućem mandatu.

“Komisija je utvrdila da rektor Nikolić ima pravo na reizbor u skladu sa članom 52 Stav 2, Statuta Univerziteta Crne Gore. Uvidom u prijavu, dostavljene dokaze o ispunjavanju uslova i dostavljen Program razvoja Univerziteta Crne Gore za mandatni period 2020 – 2023. godina prof. dr Danila Nikolića, Komisija je zaključila da je prijava blagovremena i potpuna. Izborna komisija će dostaviti Senatu Univerziteta Crne Gore na mišljenje Program razvoja Univerziteta Crne Gore za mandatni period 2020-2023. godina, kandidata za rektora prof. dr Danila Nikolića, u skladu sa članom 47 Statuta UCG” navedeno je u Zapisniku Izborne komisije, koji potpisuju predsjednik Komisije prof. dr Gordana Paović- Jeknić i članovi dr Miljan Gogić, Nataša Pešić, Desanka Radojičić i Vasilije Ivanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com