VEČERAS JE NOĆ MLADOG MJESECA: Ovo uradite ako želite da ostvarite veliku želju

U vrijeme mladog Mjeseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mjesec djeluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mlad Mjesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba donijeti neku odluku.

Ovo je i vrijeme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mjesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osjetljivosti.

Da biste iskoristili sve čari Mladog Mjeseca, pogotovo što je on u Blizancima, ove 3 stvari obavezno morate da uradite:

Posadite sjeme 

Ne moramo biti stručnjaci za biljne kulture i ne treba da težimo veličanstvenom engleskom vrtu, ali možemo da posadimo sjeme i uzgajamo cvijeće, začine ili povrće, u zavisnosti od naše želje i slobodnog prostora. Svaki korak shvatite ozbiljno i projektujte na tlo svoje nade i snove.

Neka svako sjeme koje stavite u tlo djeluje kao san, nešto što želite da ostvarite. Budući da to sjeme ne može da nikne odmah, bićete primorani da budete strpljivi. Sjeme zahtjeva odgovarajuću njegu, baš kao i vi. Negujte ga hranljivim materijama, dajte mu vode i ljubavi. Svima nam je potrebna voda, ljubav i hrana, pa zamislite sjeme kao svoju potencijalnu budućnost. Ono će da raste i razvija se, baš kao i vi!

Uživajte u moći izbora

Mlad Mjesec u Blizancima nije običan mjesec – nudi izbor, dualnost. Možete sami birati svoju percepciju. Kada se mladi Mjesec izdiže na nebu to je nevidljivo za oko, a potencijal koji imate u sebi djeluje na gotovo identičan način.

Mlad Mjesec je nevidljiv, ali vaš um ima sposobnost da sve vidi. Koristite um da “vidite” nevidljivi mjesec. Skoncentirišite se na viziju savršenog života, na isti način na koji biste mogli da zamislite kako bi izgledao taj prelijepi Mjesec, kada biste mogle da ga vidite.

Blizanci nude dualnost. Prazninu ispunite ljepotom i nadom. Možete odabrati da budete pozitivni i da se uzdignete ili možete da izaberete mrak. Budite mudri!

Slušajte meditativne zvuke

Pronađite neku mirnu melodiju, nešto što možete da slušate u pozadini, a da ne morate da gledate u ekran. To možete učiniti i sa audio knjigom.

Dajte sebi vremena da samo mirno sjedite, kako biste mogli nesmetano slušati opuštajuće zvuke. Možda biste željeli da pronađete vođenu meditaciju kako biste uživali u večeri, noćnom nebu ili samom mjesecu. Zatvorite oči i dopustite zvuku da vas odvede…

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close