“NE BIH PRIMIO GEJTSOVU VAKCINU” Dr Nestorović kaže da su repiratore u Srbiji nabavili TAJNI AGENTI - Volim Podgoricu

“NE BIH PRIMIO GEJTSOVU VAKCINU” Dr Nestorović kaže da su repiratore u Srbiji nabavili TAJNI AGENTI

Srpski pulmolog Branimir Nestorović, čije su izjave tkom epidemije korona virusa izazivale podijeljene reakcije, kaže da je pokušavao da utiče na ljude da se manje plaše jer je u medijima bilo pretjerivanja što se tiče kovida 19.

Nestorović je rekao za televiziju Prva da je sve vrijeme pratio svjetske vijesti i medicinske izvještaje, te da je primijetio da se u medijima pretjeruje, piše B92.

– Postoji preventivno uzimanje lijeka, svakog ponedjeljka se uzima. Mi to nismo preporučivali, jer on može da utiče na srce – pojasnio je Nestorović i dodao da je korišćenje tog lijeka kao preventive loše, te da je u SAD došlo do trovanja.

On je rekao da su doktori u svijetu svrstani politički, te da je će to ostaviti ružnu sliku na pandemiju koronavirusa.

– Tamo gdje su guverneri demokrate, tamo su bile države zatvorene. Svuda je bilo puno politike – rekao je on.

“Pravljenje vakcine ide kilavo”

Nestorović je kazao da pravljenje vakcine protiv koronavirusa ide loše, te da ona koju pravi firma Bila Gejtsa je jako loša i ne bi je primio.

Dodao je da se radi na vakcini koja mijenja RNK pokušava da promijeni genetiku kako bismo i ubuduće bili otporni na kovid 19, ali je to, prema njegovom mišljenju teško jer svaki virus mutira.

Prema njegovim riječima, krajem januara Grci su rekli da kovid 19 ima vještački ubačena dejstva, to su potvrdili i drugi ljekari širom sveta.

– Onda je izašao Montanje, on je nobelovac iz Francuske. Prošle nedjelje se pojavio australijski rad koji je pokazao da se virus najlakše vezuje za ljudske ćelije, ne ni na miševe. Onda bi on trebalo da se najviše vezuje za šišmiše, a ne za nas – rekao je Nestorović.

– Izgleda da smo mi imali s tip, to su i Kinezi rekli, koji je dosta slabiji – rekao je on.

On je iznio da je u Kini bio A tip, u Italiji C tip kovida 19, a za SAD je rekao da “niko živ ne zna koji je tamo tip”.

Tajni agenti nabavili repiratore

– Američka vojska je ulazila u skladišta medicinske opreme i uzimala respiratore. Tajni agenti i naša služba je nama nabavila respiratore – rekao je on.

– Mi smo se borili za sebe i nemam grižu savjesti ako smo prekršili neki zakon – zaključio je Nestorović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com