DF: Hajka na Carevića, biti bogat i biti Srbin se ne uklapa u okvir u koji mediji i NVO žele da ukalupe srpski narod - Volim Podgoricu

DF: Hajka na Carevića, biti bogat i biti Srbin se ne uklapa u okvir u koji mediji i NVO žele da ukalupe srpski narod

U budvanskom Demokratkom frontu nisu iznenađeni, kako kažu, novom orkestriranom hajkom na predsjednika Opštine Marka Bata Carevića koji je, kako navode, po mišljenju građana i najuspješnijim prvim čovjekom Budve u posljednjih 16 godina.
“Bilo je očekivano da se pokuša fabrikovanje afera tamo gdje ih nema uoči najavljenog nasilnog prekrajanja izborne volje građana Budve, i to svega par mjeseci pred redovne izbore. Svjesni smo da određeni krugovi iz sfere medija i NVO sektora na ovaj način daju zamah DPS u pokušaju da izjednače Marka Bata Carevića i njegov tim sa prethodnim vršiocima vlasti iz OKG, ali na sreću – građani prepoznaju podmukle i niske udarce koji dolaze iz pravca Podgorice”, navode iz DF-a.
Kažu da je “neumoljiva istina” da je sadašnja administracija u Opštini Budva na čelu sa Markom Batom Carevićem uradila više za grad nego sve vlasti u prethodnih 16 godina.

“Istina je da je Carević prvi predsjednik neke opštine iz redova Demokratskog fronta i da je neophodno na sve načine prikazati naš politički savez kao retrogradnu struju koja sarađujući sa DPS drži Crnu Goru u mraku, a u realnosti ih demantuje upravo Carević – koji vodi najbogatiju i najuspješniju lokalnu samoupravu u državi, onu lokalnu samoupravu koja je samo nekoliko godina ranije koristila sredstva iz egalizacionog fonda (fond namijenjen siromašnim opštinama ) kako bi isplatila plate zaposlenima jer nije imala sredstava uslijed enormne prezaduženosti. Istina je i da nekom ne odgovara da se na čelnoj poziciji u Crnoj Gori nalazi neko ko je Srbin i ko potiče iz radničke porodice, porodice koja je krvavim radom stekla svoje bogatstvo. Jer biti bogat i biti Srbin se ne uklapa u viziju i okvir u koji mediji i NVO žele da ukalupe jedan authtoni narod koji vijekovima živi na teritoriji Crne Gore”, kažu iz budvanskog DF-a.
Sramno je, kako kažu, da dok se afere nižu jedna za drugom, a najveća se tiče dijela autoputa koji grade Kinezi a plaćaju i naši praunuci – mediji i NVO ne pokazuju interesovanje za to.

“Kao što ne pokazuju interesovanje za utvrđivanjem vlasništva ”ničije” vile na Gorici. Ali su zato nevjerovatno ažurni kada je u pitanju imovina Carevića i njegove porodice koja je sticana poštenim i mukotrpnim radom a ne malverzacijama i pljačkaškim privatizacijama.
Naravno da očekujemo da će biti još ovakvih napada i ”afera”, ali mi u DF Budva ih spremno i sa osmjehom dočekujemo jer znamo da smo uspjeli svojim radom da pokažemo i dokažemo da nismo mi ti koji vraćaju zemlju u prošlost, već upravo to čine određene ”proevropske” snage čiji je jedini interes održavanje DPS na vlast i koji jedino žele blage ”kozmetičke” promjene unutar tog trulog i prevaziđenog sistema. Sa velikom radošću, spremniji nego ikada dočekujemo jesenje izbore jer znamo da ćemo biti dominantan činilac u budućoj vlasti – sviđalo se to nekom ili ne. Ovi i slični napadi pokazuju da smo na pravom putu i da izazivamo nervozu u suprotnom taboru koji pokušava fabrikovanjem afera da nanese ličnu i političku štetu, koje će im se od strane građana bumerangom obiti o glavu jer ih čeka još jedan težak poraz u Budvi”, zaključuju u budvanskom DF-u.

V.M.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com