MARKOVIĆ POTVRDIO: Nema testiranja za turiste koju dolaze u Crnu Goru - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ POTVRDIO: Nema testiranja za turiste koju dolaze u Crnu Goru

Premijer Duško Marković kazao je danas da će Crna Gora otvoriti granice početkom juna, ali i da će turisti u Crnu Goru moći da uđu bez negativnog korona testa.

On je tako potvrdio informacije koje je portal “Volim Podgoricu” objavio još 16. maja.

Naše informacije da negativni korona testovi neće biti potrebni turistima koji ulaze u Crnu Goru, potvrdio je 20. maja Aleksandar Seničić, direktor Jute, nacionalne asocijacije turističkih agencija susjedne Srbije koji je za tamošnje medije rekao da će od početka juna biti ukinuti testovi za ulazak u Crnu Goru, Grčku, Tursku, Bugarsku, pa čak i Egipat.

“Nećemo tražiti testiranja, svi će dobiti jasan uputstva šta ih očekuje i koja pravila moraju poštovati i ta uputstva će imati vlasnici smještaja. To je dovoljno da spriječimo importaciju virusa a Crnu Goru”, kazao je Marković na konferenciji za štampu u ponedjeljak.

CRNA GORA OTVARA GRANICE POČETKOM JUNA: Negativan korona test samo za državljane “rizičnih” država?

POTVRĐENO: Za Crnu Goru turistima neće trebati negativni korona testovi

Korona testovi za turiste koji ulaze u Crnu Goru, bili su najveći strah turističkih radnika, jer bi oni značajno uvećali troškove i zakomplikovali putovanja, a posljedica bi bio manji broj turista.

NE PROPUSTITE:

CG GRANICE OSTAJU ZATVORENE ZA SRBIJU I RS: Brnabić najavila KONTRAMJERE i pozvala građane da ne idu gdje NISU DOBRODOŠLI

DAČIĆ O ODLUCI CRNE GORE: Crnogorska vlast jasno poručila Ne trebaju nam turisti iz Srbije

LOGIKA CG VLADE ZA SPAS SEZONE: Rampa za Srbiju i RS, uzdaju se u Jermeniju, Kazahstan i Rusiju

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com