“BIRAM CRNU GORU” PROSLAVILA ROĐENDAN: Cilj nam je da CG oslobodimo siromaštva, neznanja, podjela i loših odluka - Volim Podgoricu

“BIRAM CRNU GORU” PROSLAVILA ROĐENDAN: Cilj nam je da CG oslobodimo siromaštva, neznanja, podjela i loših odluka

Danas se navršava druga godina rada i zajedništva naše političke porodice Biram Crnu Goru. Nastali smo iz ideje i namjere grupe prijatelja da svoj grad učinimo ugodnijim i pravednijim za život. Prateći tu luču koja nam je obasjala put učestvovali smo na lokalnim izborima pod imenom Biram Bar. I ako su postojale sumnje u održivost dokazali smo upravo suprotno, čak 16 procenata naših sugrađana je prepoznalo potencijal koji se do današnjeg dana samo razvijao i osnaživao.

Ovo je saopšteno povodom današnjeg, drugog rođendana partije “Biram Crnu Goru” na čijem čelu je barski biznismen i političar Radomir Cakan Novaković.


“Vodili smo se idejom da moramo biti dio rješenja a ne problema, te smo u skladu sa tom premisom radili u intreresu građana Bara, a od skora i građana cijele Crne Gore. Participirajući u vlasti trudili smo se da nikada ne napravimo razlike između bilo čije: nacionalne, vjerske i političke orjentacije, problemima građana pristupamo samo sa pozicije onih koji mogu pomoći ne dijeleći ljude na “naše i njihove”.
Prepoznajući probleme koji prevazilaze okvire Bara odlučili smo da napravimo novi iskorak i postanemo politički pokret koji će dijeliti sudbinu svog naroda na cijeloj teritoriji Crne Gore. Uvjereni smo da možemo doprinijeti da sve oblasti našeg društva budu oslobođene tereta: siromaštva, neznanja, podjela i loših odluka. U tome tražimo savezništvo sa našim građanima i svakim danom je ono sve masovnije.
S ponosom možemo reći da smo nakon dvije godine sačuvali sve one vrijednosti koje smo proklamovali prvog dana, te da nismo narušili zadobijeno povjerenje”, navode iz “Biram Crnu Goru”.
Dok drugi, kako kažu, zagledani u prošlost ne opažaju sadašnje potrebe svojih građana, mi u sve većoj mjeri dijelimo zajednički interes sa njima, a to je bogatija i pravednija Crna Gora, pravljena po mjeri čovjeka.
“Neograničenu zahvalanost osjećamo prema svima koji su nam ukazali povjerenje, ali i prema cjelokupnoj crnogorskoj javnosti koja sa blagonaklonošću gleda na naš rad.ž”, zaključuju iz ove partije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com