Crnogorska policija učestvovala u rasvjetljavanju pokušaja ubistva Zvicera u Ukrajini - Volim Podgoricu

Crnogorska policija učestvovala u rasvjetljavanju pokušaja ubistva Zvicera u Ukrajini

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su kroz  neposrednu komunikaciju i direktnu razmjenu operativnih informacija sa kolegama iz Ukrajine učestvovali u rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju koje je izvršeno 26. maja na štetu crnogorskog državljanina R.Z. (38)

Sektor kriminalističke policije – NCB Interpol Podgorica je danas, 27. maja zvanično obaviješten da je u Kijevu 26. maja došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je povrijeđen crnogorski državljanin R.Z.

“Crnogorska policija je zvanično obaviještena i da su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ubistvo u pokušaju u Ukrajini lišeni slobode crnogorski državljani E.T. (30) i S.Đ. (30). Oni su u prethodnom perodu bili predmet istrage crnogorske policije. Za S.Đ. je bila raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Podgorica zbog upotrebe vatrenog oružja u Baru krajem 2019. godine kojom prilikom je lišen života J.K., dok je V.G. teško ranjen”, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije će nastaviti saradnju sa policijom u Ukrajini.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com