Pogledajte street art na ulicama Podgorice (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

Pogledajte street art na ulicama Podgorice (FOTO/VIDEO)

Umjetnost u svijetu i kod nas je sve više, osim u galerijskim prostorima, prisutna je  i na ulicama i na taj način dostupna velikom broju ljudi.

“Podgorica je odnedavno dobila nekoliko murala na ulicama i mostovima koji su grad učinili drugačijim. Umjetnički murali, kroz neobičan izraz i formu, postali su sve više privlačni, kako za naše sugrađane, tako i za turiste”, saopšteno je iz Pg biroa.

Zahvaljujući trudu crnogorskih umjetnika novi izgled su dobili Moskovski most, Most žrtava 5.maja, obala rijeke Ribnice kod knjižare “Karver”, Ulica V Proleterske brigade i pješački most “Gazela”.

Glavni grad će u saradnji sa umjetnicima i u narednom periodu nastaviti sa ovim i sličnim projektima, a jedna od lokacija na kojoj je predviđeno oslikavanje murala je amfiteatar u neposrednoj blizini Trga Božane Vučinić.

 

1 komentar

  1. Or perhaps considered adding more videos towards your blog posts to maintain readers more entertained? I mean Someone said all over the country actual yours but it was quite good but as I’m greater numbers of a visual learner,I found that to become more helpful well make me aware the way it seems.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com