UHAPŠENI NAPADAČI NA RADOJA ZVICERA: Srbin, Crnogorac i Makedonac osumnjičeni da su ispalili PET HITACA u šefa kavačkog klana u Kijevu (FOTO) - Volim Podgoricu

UHAPŠENI NAPADAČI NA RADOJA ZVICERA: Srbin, Crnogorac i Makedonac osumnjičeni da su ispalili PET HITACA u šefa kavačkog klana u Kijevu (FOTO)

Napadači na šefa kavačkog klana Radoja Zvicera koji je juče teško ranjen u centru Kijeva, uhapšeni su u tom gradu. Kako je saopštila tamošnja policija, riječ je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobjegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju, prenosi Blic

Radoje Zvicer se nalazi u teškom stanju.

Na Zvicera je juče oko 18 sati u elitnom dijelu Kijeva pucala dva muškarca koja su na lice mjesta došla u “smartu”. Oni su nakon napada pobjegli s lica mjesta, pa zapalili automobil. Tom prilikom je vatra zahvatila jednog od napadača.

Hapšenje napadača na ZviceraFOTO: POLICIA KIEV / PRIVATNA ARHIVA Hapšenje napadača na Zvicera

Jedan od njih je star između 30 i 45 godina, visok između 180 i 185 centimetara i tamnokos, a u trenutku pucnjave na sebi je imao bijelu trenerku i crne patike. Drugi napadač je star između 35 i 40 godina, mršave građe, visok između 175 i 180 centimetara, a na sebi je imao crnu trenerku, zeleni sportski šešir i bijelu medicinsku masku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com