Nastavlja se akcija Za ljepše lice Podgorice, evo šta je na redu - Volim Podgoricu

Nastavlja se akcija Za ljepše lice Podgorice, evo šta je na redu

Kroz saradnju Glavnog grada i Agencije za stanovanje i u prethodnom periodu radilo se na novom izgledu nekoliko stambenih objekata u Podgorici. Tom inicijativom uređene su i ofarbane fasade na jedanaest zgrada , dok će u narednom periodu novi izgled dobiti još dva stambena objekta.

Tako su poslednjih par neđelja, radnici Agencije za stanovanje vrijedno radili na stambenim objektima u ulici Vuka Karadžića 2-4, Vuka Karadžića 21-23, Slobode br.74, Bratstva Jedinstva br.2-4. Radovi na tim objektima su završeni i već se počelo sa uređenjem fasada na objektima u ulicama Njegoševa br. 40 i Vasa Raičkovića br. 12 i 14. Ovom akcijom predviđeni su i radovi u Ul. Vasa Raičkovića i to na objektima Vasa Raičkovića br. 2 i 4, 12 i 24, 20 i 22.

Podsjećamo, u toku su i radovi na uređenju fasada u okviru inicijative “Poboljšanje uslova stanovanja’’. Budžetom za 2020.godinu, za ovu namjenu predviđena su sredstva u iznosu od 400.000,00€ i osim fasada sredstva će biti iskorištena i za sanaciju krovova ali i uređenje unutrašnjosti ulaza stambenih objekata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com