MARKOVIĆ SA POKRETOM URA: Za nastavak sveukupnog napretka CG presudna saradnja građanskih političkih i društvenih činilaca - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ SA POKRETOM URA: Za nastavak sveukupnog napretka CG presudna saradnja građanskih političkih i društvenih činilaca

Predsjednik Vlade Duško Marković i predstavnici Građanskog pokreta URA na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem saglasili su se da je u cilju daljeg napretka naše zemlje presudna saradnja svih građanski orijentisanih političkih snaga na savladavanju izazova sa kojima se Crna Gora suočava.

Sagovornici su se, tokom razgovora vođenog u okviru premijerove inicijative Savez za Evropu, saglasili i u tome da je naša zemlja uspješno izašla iz borbe protiv koronavirusa.

Premijer Duško Marković upoznao je sagovornike sa opredjeljenjem da se u izborni proces uđe nakon društvenog dijaloga, i mogućeg konsenzusa, kojem Vlada teži.

„Crna Gora kao malo društvo mora u ovom trenutku da okupi sve koji mogu doprinijeti našim ciljevima. U onome što vi radite vidim potencijal za to” – rekao je premijer.

Predstavnici GP URA su saopštili da su spremni da predlože i pojedina kadrovska rješenja koja se tiču crnogorskih institucija i da će se o rezultatima inicijative Savez za Evropu odrediti nakon predloga koji stignu iz Vlade.

Sastanku su prisustvovali sa strane Vlade potpredsjednik i ministar pravde Zoran Pažin i glavni pregovarač sa EU Aleksandar Drljević, a sa strane Građanskog pokreta URA izvršni direktor Zoran Mikići članovi Predsjedništva Filip Adžić, Suada Zoronjić i Miodrag Caro Pavličić.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com