NOVOSADSKI LJEKAR HLADNOKRVNO UBIO RODITELJE: Komšije u šoku, za Zorana imaju riječi hvale, majka je uvijek bila ponosna na njega - Volim Podgoricu

NOVOSADSKI LJEKAR HLADNOKRVNO UBIO RODITELJE: Komšije u šoku, za Zorana imaju riječi hvale, majka je uvijek bila ponosna na njega

Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Motiv ovog teškog ubistva se međutim još utvrđuje da li ubio zbog koristi ili je u tom momentu bio smanjeno uračunljiv i nesvjestan.

Tijela roditelja je ostavio u vikendici, a on je izašao i pri tome sklonio pušku.

Poslije nekoliko sati, komšija je došao kod Komatovića da ih posjeti i ugladao mrtve Ljubodraga i Gordanu. Istraumirani čovjek odmah je pozvao policiju.

Operativci su ubrzo došli do materijalnih dokaza koji su ukazali da iza monstruoznog zločina u vikendici stoji njihov sin Zoran koji je uhapšen u Novom Sadu.

Osumnjičeni Zoran je jedinac Ljubodraga i Gordane.

“Ne možemo da vjerujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dečko za primer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živio sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju”, pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

“Imao je dosta pacijenata i svi su ga hvalili. Gordana je bila mnogo ponosna na njega. Stalno je pričala “doći će moj Zoran spremiću mu to i to”. Jedino mu je zamjerala što se nije oženio. Kad god bi našao djevojku, ona se nadala da će uskoro svadba, a kada bi raskinuli bila je razočarana”, navode naši sagovornici.

O ubijenoj Gordani, domaćici, imaju lepo mišljenje, dok za Ljubodraga, penzionisanog arhivskog radnika, kažu da je znao da “popije malo više”.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com