BAVLJENJE SPORTOM NE SMIJE BITI PRIVILEGIJA: Biram Crnu Goru pozdravlja odluku o sufinansiranju članarina - Volim Podgoricu

BAVLJENJE SPORTOM NE SMIJE BITI PRIVILEGIJA: Biram Crnu Goru pozdravlja odluku o sufinansiranju članarina

Biram Crnu Goru pozdravila je odluku Ministarstva sporta i mladih za sufinansiranje članarina u sportskim klubovima za djecu koja se bave portom.

“Na XVII sjednici Skupštine opštine Bar koja je održana 04. novembra 2019-te godine, veliku pažnju je privukla diskusija odbornice Biram Crnu Goru Sonje Simonovske koja je dugogodišnja sportska radnica Djeci koja žele da se bave sportom treba obezbijediti besplatno treniranje, jer mnogi roditelji nijesu u mogućnosti da izdvoje sredstva”, naglasila je Simonovska i dodala:

“Predlažem da se kod Sekretarijata za kulturu, sport i mlade otvori nova klasifikacija, gdje će novac za besplatno bavljenje sportom biti raspoređen.”

Sonja Simonovski i Biram Crnu Goru upravo zbog toga pozdravljaju Odluku o sufinansiranju članarina djece koja se bave sportom a koju je donijelo Ministarstvo sporta i mladih.

“Povećanjem dotacija od strane naše države klubovima, stekla bi se osnova da ti kolektivi najmlađim polaznicima ne naplaćuju članarinu. Bavljenje sportom ne smije biti privilegija pojedinaca, jer samo tako možemo imati zdravu naciju. Mi smo o ovome pričali i u našem programu i od toga nećemo odustati”, zaključila je Sonja Simonovska.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com