OTVOREN BAZEN U PODGORICI: Prvo vam mjere temperaturu i NEMA TUŠIRANJA a ovo su CIJENE - Volim Podgoricu

OTVOREN BAZEN U PODGORICI: Prvo vam mjere temperaturu i NEMA TUŠIRANJA a ovo su CIJENE

Sezona kupanja na otvorenom bazenu, u sklopu Sportskog centra ,,Morača” počela je u ponedjeljak, 1, juna, a bazen će biti u funkciji svakog dana od 07:00 do 12:00 h i od 14:00 do 19:00h.

Za kupanje na bazenu važe mjere preventive zbog opasnosti od virusa Covid 19.

Prilikom dolaska na bazen mjeri vam se temperatura beskontaktim toplomjerom, a kako je najavljeno, zabranjeno je i tširanje, kako na dolasku, tako i nakon korištenja bazena.

Bazen će raditi u terminima od 08 do 12h i od 14 do 19 h, a cijene ulaznica su na prošlogodišnjem nivou.

Dnevna ulaznica za odrasle kupače iznosi 2,5 eura u prvoj smjeni i 3 eura u drugoj smjeni. Cjelodnevna ulaznica od 08:00 do 19:00 h košta pet eura. Mjesečni paket za 30 ulaza u prvoj smjeni košta 50 eura, a u drugoj 60 eura. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Za cjelodnevno kupanje za mjesec u obje smjene potrebno je izdvojiti 70 eura, s tim što su moguća dva ulaza dnevno. Mjesečni paket od 30 ulaza po sat vremena kupanja za osobe sa hendikepom košta 15 eura. Luks paket sa 30 ulaza po sat korišćenja bazena u dva termina košta 70 eura. Podsjećamo da svaka ulaznica važi mjesec od dana kupovine i na ime na donosioca. Takođe, svaki mjesečni paket sa određenim brojem ulazaka na oba bazena znači da na jednu ulaznicu u istom terminu može ući više ljudi (porodica), koliko dozvoljavaju ograničenja karte.

A.K.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com