Prikupljena sredstva za Ognjenovo liječenje - Volim Podgoricu

Prikupljena sredstva za Ognjenovo liječenje

Fondacija Budi Human saopštila je da su prikupljenja sredstva za liječenje dječaka Ognjena Radonjića, uz pomoć kojih će dobiti priliku da bolje vidi.

“Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, uspjeli smo svi zajedno da prikupimo 27.676 eura, koliko je potrebno za liječenje malog Podgoričanina Ognjena Radonjića. Ogi ima samo pet godina, a kao bebi mu je ustanovljeno oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Na klinikama u Crnoj Gori i regionu nijesu moguće operacije očnog živca. Jedina nada da Ogi bolje vidi je “Sveruski centar za očnu i plastičnu hirurgiju” grad Ufa u Rusiji”, navode iz fondacije.

Dječak je, kako dodaju, prošle godine na toj klinici imao prvu operaciju, nakon čega je potrebno posjetiti kliniku ponovo, kako bi napredak bio vidljiv. “Fondacija Budi human do sada je uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 21 mališana, kojima je liječenje u inostranstvu bilo potrebno. Trenutno prikupljamo sredstva za šest mališana, koji čekaju svoju priliku za liječenje. Naša Fondacija se trudi da ukaže da svaki doprinos znači puno, i da je djeci u procesu liečenja podrška veoma važna! Stoga, hvala svima koji su dio naših hrabrih borbi. Našem Ogiju želimo puno sreće u nastavku liječenja”, saopštili su iz fondacije Budi human.

A.K.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com