OTKRIVENO KAKO JE UHAPŠENA STARLETA KOJA JE ORGANIZOVALA ORGIJE: Policija u luksuznoj vikendici pronašla i DROGU i ORUŽJE - Volim Podgoricu

OTKRIVENO KAKO JE UHAPŠENA STARLETA KOJA JE ORGANIZOVALA ORGIJE: Policija u luksuznoj vikendici pronašla i DROGU i ORUŽJE

Starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je sa još 15 ljudi 28. maja u Suvom Polju kod Bijeljine u policijskoj akciji “Kristal” a na teret joj se stavlja da je organizovala kriminalno okupljanje.

VELKA AKCIJA U BIJELJINI: Uhapšene starlete, manekenke, biznismeni, sudije, neki bliski škaljarskom klanu (VIDEO)

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije, upravo Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Među uhapšenima su bile starlete, manekenke, biznismeni, jedan poznati fudbalski sudija, a neki od uhapšenih su, kako se sumnja, bliski škaljarkom klanu.

Uhapšeni su pod sumnjom za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, kao i navođenje na prostituciju.

Kako prenose mediji u Republici Srpskoj, do hapšenja je došlo posle dužeg praćenja pripadnika ove kriminalne grupe, u kojoj su policiji poznati dileri, zatim pripadnici škaljarskog klana…

Među uhapšenima su i policiji dobro poznati Dragan Ćuk i Elvis Hodžić, čijim se praćenjem i došlo do luksuzne vikendice, gdje su se odvijale orgije.

Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović je negirala krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela djevojke u vikendicu, a određen joj jednomjesečni pritvor.

Uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović iz Rume.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com