PODGORICA: Raspisan tender za izgradnju Bulevara Vilija Branta na Zlatici vrijednosti 1.750.000 eura - Volim Podgoricu

PODGORICA: Raspisan tender za izgradnju Bulevara Vilija Branta na Zlatici vrijednosti 1.750.000 eura

Raspisan je tender za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na Zlatici, od ukrštanja sa ulicom Mosorskom do kružnog toka – skretanja za autoput, vrijednosti 1.750.000 eura.

“Javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje građevinskih i građevinsko-zanataskih radova na trasi, atmosferskoj kanalizaciji, vodovodu i instalacijama jake i slabe struje, izvođenje elektrotehničkih radova na instalacijama jake struje (javna rasvjeta, zaštita 10kV kablova, izmještanje i zaštita NN vodova  i kablovska kanalizacija ispod saobraćajnice) i izvođenje geodetskih radova”, saopšteno je iz Pg biroa.

Rok izvođenja radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, a Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 90 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Ponude se predaju  radnim danima od 08 do 14 sati, zaključno sa danom 09.07.2020.godine do 09:00 sati.

“Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. IV proleterske br.19, Podgorica i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi: Uprava za saobraćaj,ul. IV proleterske br.19, 81000 Podgorica. Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 09.07.2020. godine u 09:15 sati, u prostorijama Uprave za saobraćaj, kancelarija broj II-4, na adresi ul. IV proleterske br.19, Podgorica”, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com