OTIMAO SE SE BRATOM ZA PIŠTOLJ I UBIO GA: Bolje da sam mrtav, živim samo zbog bratovljeve djece - Volim Podgoricu

OTIMAO SE SE BRATOM ZA PIŠTOLJ I UBIO GA: Bolje da sam mrtav, živim samo zbog bratovljeve djece

Rožajac Ernes Škrijelj (47) ponovio je u ponedjeljak pred vijećem sudije Višeg suda u Bijelom Polju Ivana Adamovića da je nenamjerno opalio iz pištolja kada je usmrtio svog brata Mersada. On je to kazao u nastavku ponovnog suđenja, nakon što je Apelacioni sud Crne Gore ukinuo raniju presudu kojom je bio osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva brata Mersada Škrijelja.

“Otimali smo se oko pištolja, jer sam želio da spriječim brata da se razračuna sa našim sugrađaninom sa kojim sam se prethodno posvađao. Držao me je čvrsto za šaku i pištolj je pri tome opalio. Za drugi projektil se ne sjećam”,  rekao je optuženi, prenosi Dan.

U optužnici se navodi da je rožajska policija 16. aprila prošle godine, oko 22.15, uhapsila Ernesa Škrijelja iz tog grada zbog sumnje da je neposredno prije toga ubio svog brata Mersada.

“Žao mi je zbog svega što se desilo. Žaliću do kraja života. Ne mogu ništa ispraviti, iako bih volio da nijesam živ. Ovakav život mi ne treba. Ipak, živim samo zbog toga da pomažem djeci mog nesrećno stradalog brata”,kazao je optuženi iznoseći odbranu.

Svoje nalaze još jednom su pojasnili sudski vještaci medicinske i balističke struke dr Nemanja Radojević i Božidar Bakić. U svojstvu svjedoka saslušan je Šaban Ljajić iz Rožaja.

Suđenje se nastavlja 1. jula.

 

Dan

1 komentar

  1. Thanks for your post. Another element is that to be a photographer entails not only problems in capturing award-winning photographs but also hardships in acquiring the best camera suited to your requirements and most especially issues in maintaining the standard of your camera. It is very genuine and clear for those photographers that are in to capturing the particular nature’s fascinating scenes : the mountains, the actual forests, the wild or maybe the seas. Visiting these exciting places unquestionably requires a digicam that can live up to the wild’s unpleasant surroundings.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com